Mesto Žilina – Šport a iné športové aktivity

Šport, škol. športová liga, športové aktivity

dec

21

Jedinečná exhibícia BIG JUMP 2011 v Žiline !


Po sviatkoch pokoja a hojnosti prichádza Štefan a s ním spojená tradičná zábava. Tento rok bude dátum 26.decembra pre Žilinu, predsa niečím výnimočným. Po rokoch čakania, sa žilinčania vďaka chalanom s Universal Media, snowboardovým nadšencom, mestu Žilina a partnerom podujatia, prvykrát dočkajú odvážnych skokov a trikov do nafúknuteho bagjumpu priamo od tých najpovolanejších snowboard a freskii jazdcov.

Pod Dubeň sa chystajú borci ako 8. násobný majster SR Maťo Matys, domáci Maťo Dolník, majster Poľska Szczepan Karpiel spolu s Natáliou Slapeckou, ktorá patrí k absolútnej špičke. Predstavia sa taktiež slovenské supertalenty Klaudia Medlová, či Pajo Kuric. Miesto konania je viac ako atraktívne, priamo v centre Žiliny na Hlinkovom Námestí. Skákať sa bude za každého počasia s výnimkou hustého dažďa. Umelý povrch s navijákom, ktorý je v réžií Kuba Kurica, zabezpečí dostatočný rozbeh na to, aby majstri ukázali, čo v nich skutočne je.

 Od 13.00 začnú prvé tréningové skoky, po 17.tej už začne byť skutočne horúco, pretože sa predstavia najlepší skokani dňa. Súčasťou exhibície budú aj tanečné vystúpenie Hip Hop Centra Žilina, Chakyho popin show, či hip hopové vystúpenie Lacyka s Tibiksom. Divákov zahreje welcome drink od partnera podujatia ako aj rozličné súťaže, v ktorých môžu vyhrať zaujímave ceny.

 Celá exhibícia pôjde naživo na veľkoplošnej obrazovke, o hudobnú reprodukciu sa postara legendárny Ľudko Snovák.

 Nám neostáva nič iné len pozvať žilinčanov na skvelú show, ktorá ešte v našom meste nebola, pre verejnosť je zadarmo a ako poznáme chalanov s Universal Media, nudiť sa určite nebudeme.

 Žilinský večerník bude samozrejme pritom a z celej akcie Vám prinesieme atraktívnu reportáž.

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.