Mesto Žilina – Šport a iné športové aktivity

Šport, škol. športová liga, športové aktivity

okt

08

DETSKÝ DEŇ NA ĽADE


MsHK Žilina, a.s. pozýva v sobotu 12.10.2013 všetky deti do 12 rokov na jedinečný „DETSKÝ DEŇ NA ĽADE“ so začiatkom o 17,00 hodine na zimnom štadióne v Žiline.

Podujatie sa organizuje pri príležitosti medzinárodného víkendu ženského hokeja (World Girls´Ice Hockey Weekend 2013), vyhláseného Medzinárodnou hokejovou federáciou IIHF  a v rámci projektu SZĽH „Korčuľuje celé Slovensko“. Záštitu nad ním prevzali spoločne predseda Žilinského samosprávneho kraja Juraj Blanár a primátor mesta Žilina Igor Choma.

Do akcie sa na Slovensku zapájajú okrem Žiliny, aj Košice a Bratislava.

„Tento deň bude zimný štadión patriť predovšetkým deťom. Pre ne sú pripravené priamo na ľade rôzne súťaže, autogramiáda hokejistov MsHK Žilina, a.s. a zaujímavý program. Podmienkou je, aby malo dieťa okrem korčulí aj prilbu (môže byť aj cyklistická, či lyžiarska). Podujatie podporí organizačne aj množstvo dobrovoľníkov a sympatizantov tohto podujatia. Nebude chýbať priateľská atmosféra, ktorú dotvorí ponuka domácich koláčov od rodičov mladých hokejistov a hokejistiek za mantinelmi ľadovej plochy. Sprievodný program začína už od rána exhibičnými priateľskými zápasmi a zaujímavým lákadlom bude aj extraligový zápas našich dorastencov proti HC Košice so začiatkom o 14,00 hodine. “ Priblížila podujatie Mária Zemiaková, predsedkyňa predstavenstva MsHK Žilina, a.s.

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.