Mesto Žilina – Šport a iné športové aktivity

Šport, škol. športová liga, športové aktivity

aug

06

Spustené prihlasovanie Sever proti Juhu 2015


Každé mužstvo odohrá jeden zápas, ktorý bude v dĺžke cca 30 minút (závisí od počtu prihlásených družstiev). Uverejnený rozpis zápasov bude na www.sport.zilina.sk od 8. septembra 2015. Prihlasovanie družstiev možné do 7.septembra 2015 do 9:00. Prvých 80 prihlásených družstiev obdrží od organizátorov tričko !!!

Počet hráčov na ihrisku 4 + brankár. Striedanie ľubovoľné. Hrá sa na umelom povrchu podľa pravidiel tohto turnaja. Každé družstvo sa hlási minimálne 15 minút pred zápasom v organizačnom stánku na Námestí Andreja Hlinku. Pokiaľ sa družstvo prihlásilo a nemôže na zápas prísť, je nutné to okamžite nahlásiť na telefónne číslo 0908 930 083. Pokiaľ tak družstvo nespraví a na zápas nepríde v budúcnosti nemôže na turnaji a podobných športových aktivitách štartovať!!

Vstup na turnaj bez poplatku.
Tisk
Prihlasujte sa len v prípade, že ste si istý účasťou Vášho družstva !!!!

Na podujatie Vás pozýva Mesto Žilina a hlavný partner Nadácia Pontis & KIA Motors Slovakia.


PRIHLÁSIŤ SA >>


Ak sa prihlásite na turnaj Sever proti Juhu a nemôžete prísť prosím obratom nám dajte vedieť, najneskôr však 48 hodín pred Vašim zápasom. V prípade, že neprídete a neodhlásite svoje družstvo, nebudete môcť v budúcnosti štartovať na tomto prípadne podobnom podujatí.

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.