Mesto Žilina – Šport a iné športové aktivity

Šport, škol. športová liga, športové aktivity

dec

14

The Fourth Phase – premietanie na Hlinkovom námestí v Žiline!


Vôbec po prvý raz, odkedy svet spoznal pre mnohých najlepší film o adrenalínových športoch všetkých čias, Art of Flight, sa Travis Rice, aj so svojou armádou snowboardových supertalentov, vrátil na strieborné plátno.

Premiéra jeho nového projektu, ktorý  je ďalším pokračovaním príbehu odohrávajúcim sa v nekonečne zasnežených oblastiach Aljašky, v pohorí Álp v Európe alebo v Japonských Alpách, sa konala 2. októbra 2016 na Red Bull TV a ty si ho môžeš vychutnať 16. decembra o 19:30 na námestí Andreja Hlinku v Žiline.

The Fourth Phase je film, ktorý bol komplet nakrúcaný na 4k kamery a teraz už môžeme povedať, že to okrem filmového zážitku bola aj šialená jazda, ktorú si určite budeš chcieť zopakovať!

Tento krát nezachytáva len ohromné triky samotných jazdcov,  ale súčasne poskytuje výborný prehľad o fungovaní počasia, snehových zrážok či tvorbe samotných vločiek. Neskutočné zábery prírody doplnené priam epickou hudbou gradujú až do samého konca a dodávajú divákovi pôžitok a znásobujú chuť zažiť niečo podobné.

Telka v meste a Mesto Žilina prináša túto filmovú a športovú lahôdkou aj do samotného centra mesta na Námestie Andreja Hlinku v Žiline

Premietanie sa uskutoční  16. decembra  o 19:30 na Námestí Andreja Hlinku v Žiline  na veľkoplošnej Telke v meste.

A čo to vlastne The Fourth Phase znamená? To sa dozviete, keď si film pozriete.

Vôbec po prvý raz, odkedy svet spoznal pre mnohých najlepší film o adrenalínových športoch všetkých čias, Art of Flight, sa Travis Rice, aj so svojou armádou snowboardových supertalentov, vrátil na strieborné plátno.

Premiéra jeho nového projektu, ktorý  je ďalším pokračovaním príbehu odohrávajúcim sa v nekonečne zasnežených oblastiach Aljašky, v pohorí Álp v Európe alebo v Japonských Alpách, sa konala 2. októbra 2016 na Red Bull TV. Ty si ho môžeš vychutnať 16. decembra o 19:30 na námestí Andreja Hlinku v Žiline.

The Fourth Phase sa stal prvým snowboardovým filmom, ktorý bol komplet nakrúcaný na 4k kamery a teraz už môžeme povedať, že to okrem filmového zážitku bola aj šialená jazda, ktorú si určite budeš chcieť zopakovať!

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.