Mesto Žilina – Šport a iné športové aktivity

Šport, škol. športová liga, športové aktivity

apr

06

WOMEN´S DEVELOPMENT TOUR – Memoriál Viliama Pongráca 2018 – 3. ročník


Úspešné podujatie na podporu a propagáciu ženského ľadového hokeja, venované pamiatke nestora ženského hokeja na Slovensku Viliama Pongráca sa bude konať už tento víkend 07.04. – 08.04.2018 na Zimnom štadióne v Žiline. Svoju históriu začalo písať v roku 2016 a dnes tu máme už jeho 3. ročník.

Záštitu nad podujatím prevzal už tradične primátor mesta Žilina Igor Choma. 

Turnaj je príležitosťou na konfrontáciu a prezentáciu hokejových skúseností mladých a začínajúcich hokejistiek, tentokrát z celého Slovenska.

Program začína oficiálnym slávnostným ceremoniálom v sobotu o 11:00 hodine a po ňom začnú postupne hokejové zápasy podľa rozpisu. Turnaj končí v nedeľu o 16:00 hodine vyhodnotením. Organizátor HOGO Žilina v spolupráci s MsHKM Žilina a Mestom Žilina srdečne pozývajú všetkých priaznivcov ľadového hokeja v ženskom podaní, ale aj každého, kto fandí športu detí a mládeže do hľadiska zimného štadióna podporiť mladé hokejistky v boji o víťaznú trofej.“  

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.