Mesto Žilina – Šport a iné športové aktivity

Šport, škol. športová liga, športové aktivity

feb

04

VEĽKÁ CENA ŽILINY a KIA MOTORS SLOVAKIA V DŽUDE ŽIACTVA 2019


V sobotu 2.2.2019 sa konal 34.ročník Veľkej ceny Žiliny a Kia Motors Slovakia v džude žiactva. Zúčastnilo sa jej 187 pretekárov z 19 oddielov Slovenska a zo 7 oddielov z Českej republiky a na 3 tatami vybojovali niekedy veľmi urputných 294 duelov. Súťaž sa uskutočnila v priestoroch Vzdelávacieho strediska KIA Motors Slovakia s.r.o. v Gbeľanoch.

Organizátori TJ Mladosť Žilina ďakujú pracovníkom Vzdelávaciemu stredisku Kia Motors Slovakia, rozhodcom, pretekárom, trénerom, rodičom, pracovníčkam bufetu, Pavlovi Beháňovi, Romanovi Matúškovi zo Záchrannej služby a všetkým, ktorí sa podieľali na organizácii súťaže a vytvorili veľmi dobrú atmosféru.

Ďakujeme Nadácii Kia Motors Slovakia a mestu Žilina vďaka, ktorým sme si zakúpili potrebné vybavenie na organizovanie takejto súťaže (tatami, elektroniku na riadenie súťaže, ozvučenie).

Ďakujeme Vzdelávaciemu stredisku Kia Motors za vynikajúce priestory na organizovanie súťaže

Veríme, že si všetci odniesli domov pekné zážitky a väčšina pretekárov aj medaily a diplomy. Viac o výsledkoch súťaže sa dozviete na www.judoturnaj.sk .

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.