Mesto Žilina – Šport a iné športové aktivity

Šport, škol. športová liga, športové aktivity

okt

29

Hamikovo Cup – prvé preteky v sezóne


V sobotu 20.10. sme po prvý krát v tejto sezóne vycestovali na preteky – do Hamuliakova.

3 dievčatá v kategórii Nádeje 7 sa predstavili s novou choreografiou. Alicka Drdáková so svojou jazdou v rytme swingu a axlovou premiérou si vybojovala 2.miesto s počtom bodov 20,95. Natálka Matušková s hudbou v španielskom rytme obsadila 3.priečku /18,54 b./.

Hneď za medailovými umiestneniami na 4.mieste skončila Eliška Cesneková s počtom bodov 16,45. Eliška sa predviedla v novej choreografii  na hudbu zo starých českých rozprávok.

V kategórii Nádeje staršie B sme mali jednu pretekárku Ninku Cesnekovú, ktorá skončila na 6.priečke /19,11 b./ V tejto sezóne štartovala v taktiež v novej dvojročnej kategórii a jej premiéra vyšla výborne. Ako piata pretekárka s nášho klubu sa predstavila Kristínka Matušková v kategórii Basic.  S vydarenou jazdou avšak jednou  chybou v piruetke sa jej ušlo 7.miesto /15,2b./

Naši pretekári stihli odjazdiť svoje jazdy a večer sme odchádzali domov s dobrým dojmom z pretekov. Bohužiaľ v noci vypukol na zimnom štadióne požiar a spôsobil rozsiahle škody, ktoré znemožnili ďalšie pretekanie a pravdepodobne aj trénovanie na dlhú dobu.

Veríme, že sa nadšencom korčuľovania v Hamuliakove  i za pomoci hokejistov a krasokorčuliaro  po celom Slovensku podarí postaviť túto halu z popola na nohy, aby sa deti mohli aj naďalej venovať ich obľúbené- mu športu – hokeju a krasokorčuľovaniu.

M.Drdáková

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.